Search

De Merwerd

klik hier voor de kaart

Deze unieke 18e eeuwse boerderij, gelegen aan de rand van het Leurse bos, biedt U tal van mogelijkheden om van een vrienden- of familiereunie een succes te maken. De rust en ruimte ademen de sfeer uit van weleer. Een prachtige plek om weer nieuwe energie op te doen.

De voorzieningen

De zeven gezellige tweepersoons slaapkamers, bieden ruimte aan 14 personen. Ze zijn allen voorzien van comfortabele boxspringbedden. Er zijn drie toiletten, drie badkamers met douche waarvan één zelfs met bad. De volledig ouderwets gezellige eetkeuken nodigt uit tot samen kokkerellen en lang natafelen. U vindt er o.a. een groot 5-pits fornuis, oven, afwasmachine en koelkast. De boerderij is zeer ruim opgezet en biedt voor elk wat wils. In de zitkamer of in de bibliotheek kunt u zich heerlijk terugtrekken voor de openhaard of met een boek. De tv bevindt zich in een aparte tv-kamer. Internet via WiFi is gratis beschikbaar. Tevens is er een buitenterras, en zeer grote tuin en een houten speeltoestel voor de kinderen.

 

De omgeving

De landelijke omgeving biedt volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen, skaten, zwemmen en heerlijk dineren. Er is een mogelijkheid voor een boodschappendienst en catering. Kinderspeurtocht , fietsroutes , wandelroutes / boswandelingen zijn verkrijgbaar in de Leurse Boswinkel. Op wandelafstand ligt restaurant 'De Leurse Hof' (www.deleursehof.nl) met een zonnig terras waar u kunt lunchen (ook op zondag) en dineren, of waar u gezellig even iets kunt gaan drinken.  

From Address: To: